ΘΕΡΜΟΥΪΤ – ΥΛΙΚΑ ΤΡΙΒΗΣ

Η εταιρεία MAR.IN. BRAKES (ΑΙΚ. ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.) εξειδικεύεται στον τομέα των υλικών τριβής –  φρένων (Θερμουίτ – Φερμουίτ) για Ναυτιλία και Βιομηχανία από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.
Ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που συνεργάστηκε με την FERODO-UK, εισάγοντας τα γνωστά υλικά τριβής από την Αγγλία, όχι μόνο για τον κλάδο της αυτοκίνησης αλλά και για τον Ναυτιλιακό και Βιομηχανικό κλάδο.
Η σχέση  της αυτή με την καλύτερη εταιρεία φρένων στον κόσμο σύντομα εξελίχθηκε σε αποκλειστική εκπροσώπηση των προϊόντων της FERODO-UK στη Ελλάδα για πολλά χρόνια, έως ότου η εν λόγω εταιρεία διασπάστηκε και πουλήθηκε σε διάφορες πολυεθνικές σε Αγγλία και Αμερική.
Πάντα πρωτοπόρος  στο χώρο του φρένου (Θερμουίτ – Φερμουίτ) και στοχεύοντας  στην καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας-τιμής για τους πελάτες της, η εταιρεία εχει δημιουργήσει δική της γραμμή παραγωγής σε οικους του εξωτερικού , ενώ εξακολουθεί να  συνεργάζεται με μερικά από τα καλύτερα εργοστάσια παράγωγης υλικών τριβής στον κόσμο, προσφέροντας  ποιότητα και εγγυημένη απόδοση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Η πείρα, η αφοσίωση  και το όραμα της διοίκησης και των υπάλληλων της, έχουν συμβάλλει στην εδραίωση και διατήρηση της εξαιρετικής της  φήμης  στην Ναυτιλιακή βιομηχανία για περισσότερα από 50 χρόνια.